Ny musik i galleri 133

Tidligere koncerter:

 

D. 23.08.15 Den kendte Bulgarske kontrabassist Irina-Kalina Goudeva og billedkunstner Margit Rasmussen vil udføre en performance hvor Ny Musik, lyde, sang, dans og

oplæsning af digte vil fylde rummet. Margit Rasmussen vil med accompagnement fra musikeren improvisere et maleri på 2x2 meter.

Det er musikken og lydene der danner de billeder der projiceres op på lærredet. Et uforudsigeligt værk der skabes på stedet.

 

Irina-Kalina Goudeva blev født i Sofia i Bulgarien, og har siden 1997 været bosat i København. Irina-Kalina spiller i mange forskellige orkestre, blandt andet i det Kongelige Kapel. Hun arbejder indenfor alle genrer af musik fra renæssance og barok til tango, jazz og elektroakustisk musik. Bruger endvidere sin altstemme som en integreret del af hendes præstation for at tilføre en ny musikalsk, kunstnerisk og teatralsk dimension som også udtrykkes i dans.

Det er gruppen SESAM der afholder koncerten. Formand for Ny Musik i Nordjylland, Niels Chr. Rasmussen fortæller om Sesam: Sesam er en dansk kunstnergruppe, der blev oprettet i 2006 med det formål at fremme interessen og opførelsesmulighederne for tidens eksperimenterende musik.

 

Ideen til dette møde mellem flere kunstarter opstod da jeg forrige år overværede en koncert med Irina på Kunsten i Aalborg, fortæller Margit Rasmussen. Det var en meget stærk og farverig oplevelse, og netop der opstod trangen

til at male til toner og lyde. Værkstedet hvor koncerten afholdes er meget velegnet til formålet. I rummet taler

billederne fra væggene og den gode akustik fremmer de toner der danner billeder for både publikum og de

udøvende kunstnere.

 

Efter koncerten vil der være rig mulighed for at tale med kunstnerne, mens der gratis kan nydes

diverse forfriskninger.

Koncertens varighed er ca. 1 time.

Begivenheden støttes af Statens Kunstfond og Frederikshavn Kommune.

 

Entre´: 75 kr.

Efterår i galleri 133

Ønsker du en særlig ferieoplevelse, er der åbent for maling hele efteråret efter aftale.

 

Tidsbetilling på tlf.: 2738 9566

Mail: margitras@gmail.com

Adresse: Galleri133, Frederikshavnsvej 133 (GPS Frederikshavnsvej 131), 9300 Sæby

 

Lørdag den 5. december kl. 15.00 i Galleri 133 i Sæby er der mulighed for at opleve harpens rige og vidtspændende repertoire og sublime skønhed. Galleriet arrangerer i samarbejde med NUT en soloharpekoncert med fabelagtige Tine Rehling

 

Vi forbinder ofte harpen med noget drømmende og meditativt. Det er den også, men harpen er mere end bare dét. Harpen rummer udover sit særegne og farverige klangbillede også kraftfulde dynamiske og rytmiske muligheder.

Harpen har det hele, og dens store spændvidde gør den til et levende og vedkommende soloinstrument.

 

Tine Rehling er en internationalt berømmet solist og kammermusiker. Hun har turneret over det meste af verden, indspillet adskillige CD’er og modtaget flere musikpriser.

 

Mange vil huske hende fra en landskendt reklame på TV2, hvor hun spillede musik af Isaac Albeniz. Musik som også kan høres på koncerten i Sæby.

 

Efter koncerten byder galleriindehaver, Margit Rasmussen, på en forfriskning.

 

Entre: 100 kr. (medlemmer af NUT gratis)

OneWeb 2012 © Copyright